20 Квітня 2024, 14:31 | Реєстрація | Вхід
/ Літклуб необмежених можливостей: «Внутрішній лев» - 2 Грудня 2018

Літклуб необмежених можливостей: «Внутрішній лев»

Категорія: «Події»
Дата: 02 Грудня 2018 (Неділя)
Час: 13:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Остання Барикада
Адреса: Майдан Незалежності, 1
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 757


Усі ми різні й усі вільні. Усі вільні бути такими, якими нам хочеться бути. І байдуже, ким тебе вважають інші, найважливішим є те, як ти себе сприймаєш сам. Отож, якщо хтось, як от головний герой яскравої дитячої книжки «Внутрішній лев», народився маленьким коричневим мишеням, це геть зовсім не означає, що він не може бути великим і хоробрим левом. І якщо вам здається, що це неможливо, тоді ви просто зобов’язані потрапити на захопливе інтерактивне читання книжки-картинки Рейчел Брайт та Джима Філда, яка розповідає веселу, смішну та водночас напрочуд важливу та глибоку історію, що спонукає позбутися звички оцінювати інших лише за зовнішнім виглядом та якнайкраще переконує в тому, що всі ми вільні обирати, ким нам бути та що робити.

Після читання цієї натхненної та милої історії на дітей та їхніх батьків очікує майстер-клас, на якому ми всі разом навчимося робити з маленької мишки великого лева та навпаки. Як саме? Дізнаєтеся вже цієї неділі.


Читання відбувається у межах ВІКЕНДУ НЕОБМЕЖЕНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ 2018, ініційованого Агенціями Організації Об’єднаних Націй в Україні спільно з Національною Асамблеєю людей з інвалідністю України.

Для дітей віком 3+. Вхід вільний за попередньою реєстрацією: http://bit.ly/2FVs7OW
Де: Остання Барикада (Майдан Незалежності, 1). Коли: 2 грудня 2018 року, 12:00
Читаємо українською (переклад Букмолі) за виданням: The Lion Inside / Rachel Bright, Jim Field. — Orchard Books, 2015.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar