25 Квітня 2024, 13:14 | Реєстрація | Вхід
/ Володимир Стецик «Розворот: Хроніки Майдану» в Києві - 30 Листопада 2018

Володимир Стецик «Розворот: Хроніки Майдану» в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 30 Листопада 2018 (П'ятниця)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Інформаційно-виставковий центр Музею Майдану
Адреса: майдан Незалежності, 2, Будинок профспілок, Київ
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 843


30 листопада, 18.00, в Музеї Майдану Володимир Стецик презентує книжку «Розворот: Хроніки Майдану» про 100 днів, які змінили сучасну історію України.

5 років тому Україні випав історичний шанс розвернути траєкторію та почати втілювати мрії. Книжка Володимира Стецика – про спротив і вибір на користь майбутнього. Відверто про страх, відвагу, єдність і розбрат. Це спогади людини, що спостерігала, як крок за кроком віднаходиться новий шлях України, стала свідком розчарувань і перемог, втратила на Майдані найкращого друга – Богдана Сольчаника – й усвідомила цінність здобутого досвіду.

«Розворот – це маневр із двох елементів. Перший ми вже почали виконувати, але маємо ризик не закінчити. Глибинна наша мета – здійснити його, а не повернутися на стару територію, до якої ми набагато ближче, ніж того хотілося. Це не песимістична думка, а реалізм, який дозволяє усвідомити своє місце та рухатися вперед», – стверджує Володимир Стецик.


Автор у книзі ділиться переживаннями, що виникали під час революційних подій 2013-2014 років і міркує над тим, як завершити розворот траєкторії розвитку України.

«Вмирали за Україну багато поколінь, а от жити для неї ми так і не навчилися. Треба використати наш досвід і гарну освіту, здобуті тут і за кордоном, і мислити довготерміновими категоріями», – каже Володимир Стецик.

Запрошуємо на зустріч із автором і його «щоденником» подій Революції гідності. Пригадаємо, за що стояли мільйони на Майдані та за що точиться боротьба на cході країни. Згадаємо друга Володимира – Героя Небесної Сотні Богдана Сольчаника, історика, громадського діяча, викладача кафедри нової та новітньої історії України в УКУ. 

Володимир Стецик – аналітик, консультант, викладач. Закінчив економічний факультет Києво-Могилянської академії за спеціальністю «Фінанси». Директор з трансформації закупівель при Київській Школі Економіки.


Час: 30 листопада, 18.00. Місце: Інформаційно-виставковий центр Музею Майдану, Будинок профспілок, 2 поверх, майдан Незалежності, 2.
Організатор: Національний музей Революції Гідності.
ВХІД ВІЛЬНИЙ. Акредитація для ЗМІ: https://drive.google.com/open?id=1wwaxa...



0 коментарів

Залишити коментар

avatar