20 Квітня 2024, 09:41 | Реєстрація | Вхід
/ Вербер: квантовий воїн французької літератури - 15 Листопада 2018

Вербер: квантовий воїн французької літератури

Категорія: «Події»
Дата: 15 Листопада 2018 (Четвер)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 743


Львівська Книгарня «Є» та видавництво Terra Incognita запрошують на лекцію кандидатки філологічних наук, перекладачки Ярини Тарасюк «Бернар Вербер: квантовий воїн французької літератури», що відбудеться 15 листопада. Початок – о 18:30.

Колись у його вітальні стояв велетенський мурашник, де жили й розмножувалися мурахи. Тепер у нього живе кішка, стосунки з якою складаються досить непросто. Він не любить насильства. Він не любить начальників. Він не любить людей, які не вміють відстоювати своєї думки. Любить жінок, але жінок-коліжанок, а не жінок-коханок. Не любить чоловіків, які імплантують собі волосся, бо вони голомозі. Якщо ти голомозий – то голомозий!


Дехто вважає Вербера спадкоємцем традиції Жуля Верна і представником французького науково-фантастичного роману, у 20 столітті переважно представленого англомовними авторами. А дехто переконує, що він – проповідник New Age. Сам Вербер не любить наукової фантастики. Бо його мета – не вигадати новий чудернацький світ з чудернацькими істотами, а крізь призму екзотичної історії дати інший погляд на, здавалося б, очевидні речі, й передовсім на найочевиднішу річ у світі – людину.

Тож якщо вам цікаво, що думають про смерть, життя після смерті і реінкарнацію міфології та релігії різних народів світу, що пишуть про це відомі священні тексти і знані літературні твори, як зважують душу і чому вона потрапляє у те чи інше тіло, – запрошуємо на лекцію Ярини Тарасюк.


Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar