29 Березня 2024, 17:24 | Реєстрація | Вхід
/ Воркшоп Марка Лівіна «Писати про людей» у Києві - 14 Листопада 2018

Воркшоп Марка Лівіна «Писати про людей» у Києві

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 14 Листопада 2018 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 736


Київська Книгарня «Є» і видавництво «Наш Формат» запрошують на воркшоп Марка Лівіна «Писати про людей» з нагоди виходу книжки Вільяма Зімссера «Текст-пекс-шмекс. Магія переконливих текстів», що відбудеться 14 листопада. Початок – о 18:30.

Книжка Вільяма Зінссера – це не черговий посібник із правопису або довідник із граматики, цю книжку Зінссер написав для людей, які хочуть навчитися влучно писати. Він пропонує практичні поради для створення текстів різної спрямованості (мемуари, подорожні нотатки, ділова кореспонденція, замітки про мистецтво) і допомагає сформувати власний стиль оповіді.

Герої історій Марка часто не селебрітіс, а люди, з котрими ми стикаємося щодня – київський таксист; жінка, яка намагається дати раду депресії; міленіали, які діляться ідеями щодо інвестицій, та люди, що нещодавно пережили пограбування. Просто люди. Такі ж як і ми. І до кожного Марк знаходить свій підхід, свою унікальну точку зору, яка дозволяє не лише розкрити героя, а й зацікавити читача.


Воркшоп «Писати про людей» проведе письменник та журналіст, заступник головного редактора видання The Village Україна Марк Лівін. Поговоримо про журналістський та письменницький шлях Марка, про персональний погляд на професію журналіста та письменика, а ще почуємо поради, як писати цікаві історії та переконливі тексти, які зможе застосувати до будь якого тексту – від посту на Фейсбуці до захопливого лонгріда.


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar