20 Квітня 2024, 09:10 | Реєстрація | Вхід
/ Віктор Губарев «Морські пірати: міфи та реалії» - 13 Листопада 2018

Віктор Губарев «Морські пірати: міфи та реалії»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 13 Листопада 2018 (Вівторок)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 667


Львівська Книгарня «Є» запрошує на лекцію дослідника історії морського розбою, письменника та перекладача Віктора Губарева «Морські пірати: міфи та реалії», що відбудеться 13 листопада. Початок – о 18:30.

Чому тема піратів, піратських діянь і таємниць так притягує до себе широкі кола користувачів Інтернету, читачів, слухачів і глядачів різного віку, різного рівня культури, різної етнічної та конфесійної приналежності? Як саме твори літератури та мистецтва сприяли формуванню й поширенню в західних суспільствах міфів та стереотипів щодо «справжніх піратів», їхнього зовнішнього вигляду, способу життя, поведінки тощо? Чи є прототипи у капітана Флінта, Довгого Джона Сілвера та Джека Горобця? Відповіді на ці та інші запитання ви знайдете на відкритій лекції історика Віктора Губарева.

Віктор Губарев – кандидат історичних наук із Донецька, перший у Східній Європі дослідник історії морського розбою, письменник-мариніст, автор романів «Ямайський флібустьєр» і «Череп на прапорі», перекладач роману Р.-Л. Стівенсона «Острів Скарбів».


Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar