18 Квітня 2024, 18:36 | Реєстрація | Вхід
/ Семінар «Путівник Видавця: Як підкорити Європу» - 9 Листопада 2018

Семінар «Путівник Видавця: Як підкорити Європу»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 09 Листопада 2018 (П'ятниця)
Час: 11:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: ArtHall D12
Адреса: вул. Десятинна, 12
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 866


9 листопада о 10:00 в ArtHall D12 (вул. Десятинна, 12) Український інститут книги у рамках форуму «Креативна Україна» проведе одноденний семінар для видавців «Путівник Видавця: Як підкорити Європу».

Це унікальна подія з іноземними гостями, які мають досвід у видавничій галузі й промоції літератури на міжнародних майданчиках. Експерти поділяться своїми напрацюваннями з українськими видавцями та всіма охочими про те, що потрібно зробити, аби українська книжка опинилася серед бестселерів на європейському видавничому ринку.


Семінар проводитимуть:

Ольга Бжезинська, президентка фундації «Краків – місто літератури», членкиня ради Фонду нового мистецтва ZNACZY SIĘ і програмна директорка двох літературних фестивалів: Міжнародного фестивалю Чеслава Мілоша та Днів Транстрьомера (у Катовіце, Місто музики ЮНЕСКО й у Кракові, Місто літератури ЮНЕСКО).

Джекс Томас, директорка Лондонського книжкового ярмарку, яка вперше відвідає Україну, щоб ближче познайомитися з українським ринком і ключовими видавцями. Джекс – людина виняткового впливу у сегменті англомовної літератури. Маючи досвід роботи в медіа та видавничому бізнесі, вона як ніхто зможе розповісти про роль бренду і промоції у видавничому бізнесі, а також про книжкові ярмарки як потужний інструмент у руках видавця.

Участь безкоштовна, але попередня реєстрація обо'вязкова: https://goo.gl/wMsrWe
Акредитація ЗМІ: https://goo.gl/forms/l7hII5dQ1PiEqGQH3

Контакт: Юлія Білоус, менеджерка з комунікацій УІК, uik.yuliia.bilous@gmail.com +38 (063) 139 82 22


0 коментарів

Залишити коментар

avatar