26 Квітня 2024, 15:06 | Реєстрація | Вхід
/ «Таємниця покинутого монастиря» | Дніпро - 27 Жовтня 2018

«Таємниця покинутого монастиря» | Дніпро

Категорія: «Події»
Дата: 27 Жовтня 2018 (Субота)
Час: 14:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Дніпро
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр. Д. Яворницького, 55 (вхід з вул. Січових Стрільців)
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 802


Книгарня «Є» запрошує на третє засідання літературно-фантастичного клубу, в рамках якого відбудеться презентація книжки Анни Каньтох «Таємниця покинутого монастиря» (видавництво «АССА») та розмова з перекладачем Сергієм Легезою (Дніпро). Подія відбудеться 27 жовтня. Початок – о 14:00

Роман «Таємниця покинутого монастиря» в оригіналі має назву «Таємниця чортового кола» (пол. Tajemnica diabelskiego kręgu) та є лідером продажів на батьківщині авторки. Добре бути Обраним чи Обраною, коли живеш у вигаданому світі. А якщо це реальність повоєнної Польщі? І якщо ти один із тринадцяти підлітків, яких янголи зібрали в покинутому монастирі? Навіть те, що тебе покликали янголи, не дуже заспокоює. Бо щось із ними не так. І щось не так із цим покинутим монастирем, і з містечком, біля якого він розташований, і з тими підлітками... Але хтось повинен розгадати ці таємниці.

Сергій Легеза – український перекладач та письменник, кандидат історичних наук, викладач Дніпропетровського національного університету імені О. Гончара. Читачу відомий перш за все перекладами серії книжок про Відьмака Анджея Сапковського, творів Яцека Дукая та Станіслава Лема.


Дніпровська Книгарня «Є», пр. Д. Яворницького, 55 (вхід з вул. Січових Стрільців)


0 коментарів

Залишити коментар

avatar