19 Квітня 2024, 19:22 | Реєстрація | Вхід
/ «Мікробот і Той, кого нема» Олега Чаклуна у Києві - 20 Жовтня 2018

«Мікробот і Той, кого нема» Олега Чаклуна у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 20 Жовтня 2018 (Субота)
Час: 14:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Creative Women Space
Адреса: провулок Михайлівський, 9-Б
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 879


Фанати Мікробота, гайда на зустріч з письменником Олегом Чаклуном у Києві! Нарешті-нарешті-нарешті побачила світ четверта частина пригод маленького робота Мікробота - «Мікробот і Той, кого нема» і Олег Чаклун презентує її вам 20 жовтня о 14:00 у просторі Creative Women Space. Ви зможете поспілкуватися з автором, сфотографуватися в образі Мікробота та інших героїв книжок, отримати гарний настрій і заповітний автограф! І нарешті-нарешті-нарешті дізнатися, що ж чекає Мікробота та його друзів у четвертій частині.

Дуже на вас чекаємо - буде суперкруто! 
Вхід вільний. Реєстрація обов’язкова - https://goo.gl/ytVdU3
Книжки можна буде придбати за видавничою ціною.


Четверта книжка пригод маленького робота Мікробота — справжнього супергероя сучасних українських дітей. Цього разу нас чекають карколомні мандрівки в часі: від дня створення Робопланети до… кількох митей перед тим, як вона має загинути. Чи вистачить цих кількох митей Мікроботу і його друзям, роботам Веселки, для того, щоб урятувати рідну планету? Яку роль у всьому цьому відіграє Той, кого нема — і навіщо його нема, і як він є?

Надсучасні технології, суперможливості, дива техніки органічно поєднуються в новій книжці найтаємничішого сучасного українського дитячого письменника Олега Чаклуна з живими традиціями доброї казки.

Адреса Creative Women Space: м. Київ, провулок Михайлівський, 9-Б (орієнтир – станція метро «Майдан Незалежності»), на домофоні натиснути «64» і у під'їзді спуститися сходинками вниз



0 коментарів

Залишити коментар

avatar