28 Березня 2024, 20:23 | Реєстрація | Вхід
/ Роксолана Сьома презентує «Світи суміжні» у Вінниці - 19 Жовтня 2018

Роксолана Сьома презентує «Світи суміжні» у Вінниці

Категорія: «Події»
Дата: 19 Жовтня 2018 (П'ятниця)
Час: 17:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 766


Вінницька Книгарня «Є» та видавництво «Легенда» запрошують на презентацію роману Роксолани Сьоми «Світи суміжні» у п’ятницю, 19 жовтня о 18:00. Модераторка – письменниця Вікторія Гранецька.

Казимира, практичний психолог, часто переїздить із міста до міста через специфіку роботи чоловіка. З паранормальними явищами вона подеколи стикалася й мешкаючи за попередніми адресами. Одначе там не ставалося чогось небезпечного. І лише переселення до галицького містечка Ж., куди Михайла направляють відроджувати алебастрові промисли, замалим не обертається для них загибеллю доньки.

Іноді доводиться заплатити велику ціну, аби зрозуміти, що минуле й сучасність мають куди більше спільних таємниць, аніж бачиться на перший погляд.


Письменник Тарас Прохасько про цю книжку: «Зацікавлені містикою і парапсихологією можуть прочитати «Світи суміжні» як вишукану жанрову історію. Любителі старожитностей — як граціозне дослідження минулого. Але справжнім відкриттям Роксолани Сьоми є припущення, що на наших землях усе таємниче походить із минулого настільки, наскільки містичною є наша історія. І часи тут є такими самими суміжними, як світи».

Роксолана Сьома – письменниця, журналістка, редакторка. Авторка романів «Вакації у Танґермюнде» (2012) та «Голова» (2016). Лауреатка літературного конкурсу видавництва «Смолоскип» (2010), Всеукраїнської літературної премії імені Олександри Кравченко (Девіль) (2013), премії «Дебют року-2012» від книжкового порталу «Друг читача».
Мешкає в Києві.


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar