20 Квітня 2024, 07:14 | Реєстрація | Вхід
/ Творча зустріч з Оксаною Кузів | Франківськ - 16 Жовтня 2018

Творча зустріч з Оксаною Кузів | Франківськ

Категорія: «Події»
Дата: 16 Жовтня 2018 (Вівторок)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Незалежності, 31, 3-й поверх
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 693


Книгарня «Є» і видавництво «Піраміда» запрошують на творчу зустріч із письменницею Оксаною Кузів та презентацію її нових книжок «Собача любов» та «Задивлена в небо», що відбудеться 16 жовтня. Початок – о 18:00.

«Задивлена в небо»

Інколи мені здається, що я – малесенька дівчинка у величезній аудиторії, і хоча Лектора не бачу, та чітко чую Його голос, і беру до рук папір та ручку… О ні, я не приписую собі якогось особливого дару чи таланту, а завжди всім кажу, що насправді не пишу, а записую лише те, що надиктовує мені Незримий Лектор, котрий і править усім цим балом під йменням «ПОЕЗІЯ». Ба! То навіть не вірші, а ,напевно, стан душі Великого Оратора, котрому я одвічна раба… Спасибі, що маю можливість чути!..


«Собача любов»

Дивна штука – ота любов!.. Сьогодні від неї, здається, полетиш – Бога з-за хмар уздриш, завтра ж – шурнеш у прірву: глибоко-глибоко, куди ще жодна нога ні-ні… А люди?.. А люди – вони всюди однакові, їм лиш поживу до рота кинь – все пережують, перемелять, перетруть… навіть найсвятіше – чужу любов – і ту не пошкодують, бо надто вона вже із вигляду солодка, надто принадна, аби її не надкусити, і навіть оця – собача…


Івано-Франківська Книгарня «Є», вул. Незалежності, 31, 3-й поверх. Тел.: (094) 928-31-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar