29 Березня 2024, 16:45 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація «The Ukraine» Артема Чапая у Луцьку - 12 Жовтня 2018

Презентація «The Ukraine» Артема Чапая у Луцьку

Категорія: «Події»
Дата: 12 Жовтня 2018 (П'ятниця)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Луцьк
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лесі Українки, 30
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 760


Книгарня «Є» та «Видавництво 21» запрошують на презентацію книжки Артема Чапая «The Ukraine», що відбудеться 12 жовтня за участю автора. Початок – о 18:30. Модераторка – Анна Єкименко-Поліщук.

Над текстами, що увійшли до книги, Артем Чапай працював близько восьми років. «Загалом же «The Ukraine», – каже автор, – описує понад десять років сучасної України, або ж the України початку двадцять першого століття». У книзі поєдналися реальний факт і художній вимисел. Різні території, різні за віком, способом існування персонажі з їхніми історіями, ситуаціями, епізодами, моментами, позитивне, не дуже, негативне, прекрасне і потворне (зокрема і в їхній відносності) – усе це елементи колажу, що передає цілісний образ України – такої, як вона є, у найбільш характерних, разючих проявах. За словами Артема Чапая, «The Ukraine» – такий собі український Dasein, який особливо добре поєднується з досвідом подорожнього.


Артем Чапай – український письменник, перекладач, репортер, мандрівник, член Українського Центру Міжнародного ПЕН-клубу. Освіта: НУ «Києво-Могилянська академія». Автор тревелогів, книжки воєнних репортажів (у співавторстві), романів «Червона зона» і «Понаїхали», книжки «Тато в декреті». Номінант і лауреат літературних та журналістських нагород.


Книгарня «Є», Луцьк, вул. Лесі Українки, 30 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar