28 Березня 2024, 11:19 | Реєстрація | Вхід
/ «Як ми робили книгу про фемінізм» в НаУКМА - 9 Жовтня 2018

«Як ми робили книгу про фемінізм» в НаУКМА

Категорія: «Події»
Дата: 09 Жовтня 2018 (Вівторок)
Час: 18:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: КМЦ НаУКМА, 2-й поверх
Адреса: вул. Іллінська, 9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 870


9 жовтня запрошуємо на розмову про книжку «Чому не варто боятися фемінізму» Тамари Марценюк, дослідниці, викладачки кафедри соціології Києво-Могилянської академії, що нещодавно вийшла друком у нашому видавництві за підтримки Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні. 

До роботи над книжкою долучилася команда людей, серед яких концентрація випускників Могилянки суттєво перевищує середньостатистичну, тому перша київська презентація відбудеться у стінах НаУКМА.


Щиро запрошуємо могилянців і всіх зацікавлених! Говоритимемо про фемінізм, а також про те, коли і як створювалася книжка, хто її читачі й що вона здатна змінити. Присутні матимуть можливість поставити наболілі питання учасницям і учасникам та придбати книжку за видавничою ціною, а ще на них чекає сюрприз від ілюстраторки — ексклюзивні… втім, самі побачите. Приходьте!

Учасниці та учасники: авторка Тамара Марценюк, редакторки Юлія Підмогильна та Оксана Плаксій, ілюстраторка Марія Кінович та дизайнер Микола Ковальчук, експертка з питань гендеру, координаторка програми «Гендерна демократія» Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні Ганна ДовгополМодератор — Ростислав Семків.

Час: Вівторок, 9 жовтня, початок о 19.00. Вхід вільний.

Адреса: вул. Іллінська, 9, КМЦ НаУКМА, 2-й поверх


0 коментарів

Залишити коментар

avatar