19 Квітня 2024, 06:10 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація роману «Місто з химерами» Олеся Ільченка - 30 Травня 2019

Презентація роману «Місто з химерами» Олеся Ільченка

Категорія: «Події»
Дата: 30 Травня 2019 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Кнайп-клуб «Купідон»
Адреса: вул. Пушкінська, 1-3/5
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 651


Видавничий дім «Комора» та Кнайп-клуб «Купідон» запрошують на презентацію книжки Олеся Ільченка «Місто з химерами» за участі автора. 

Коли: четвер, 30 травня, початок о 19:00.
Де: Київ, Кнайп-клуб «Купідон», вул. Пушкінська, 1-3

Авторка зображення на кавері - Марія Кінович

Роман Олеся Ільченка «Місто з химерами» дозволяє повернутись в часі і зануритись у життя Києва початку ХХ століття: зазирнути за лаштунки театру Соловцова, зустріти Ларису Косач в Музеї старожитностей, випити гарячого шоколаду в кафе «Семадені», поспостерігати за будівництвом Миколаївського костелу і навіть політати аеропланом разом із Ігорем Сікорським.

Уважні читачі й читачки дізнаються про загадки життя відомого будівничого Владислава Городецького і разом з героями роману отримають можливість розкрити головну таємницю Києва. Що означає «зловісний трикутник»? Чому його було створено? Що знаходиться в центрі цього трикутника? Чому небезпека чатує над старим містом і чи справді вона вже в минулому?

Олесь Ільченко (1957 р.н.) — поет, прозаїк, сценарист, автор 35 книжок для дорослих і дітей, зокрема двох романів, двох повістей і кількох поетичних збірок. Його вірші перекладено англійською (в США), сербською, литовською, російською. Народився в Києві; з 2011 року мешкає в Женеві. Любить спілкуватися з друзями, мандрувати, ходити в гори, плавати, займатися кулінарією, дивитися фільми, читати дві-три книжки одночасно.

Олесь Ільченко — один із небагатьох авторів-киян, чия родинна історія останнього століття тісно переплетена з історією міста. Відтворюючи її з мозаїки спогадів та переказів, автор промальовує риси іншого, свого Києва під маскою сучасного мегаполісу.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar