28 Березня 2024, 20:22 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: «Незвичайні професії» - 6 Жовтня 2018

Дитяча субота: «Незвичайні професії»

Категорія: «Події»
Дата: 06 Жовтня 2018 (Субота)
Час: 10:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр. Соборний, 137
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 813


Книгарня «Є» запрошує дітей віком від 7 років та їхніх батьків на читання книги Алли Гутніченко «Незвичайні професії» («Видавництво Старого Лева») та розмову про професії з психологом Інною Черкашиною, а також фотосесію від Світлани Хвостенко. Захід відбудеться 6 жовтня. Початок – об 11:00.

У хлопчика Андрія – незвичайна родина. Кожен у ній має улюблену роботу і в кожного – незвикла, але важлива й цікава професія. Мама – флорист, тато – палеонтолог, сестра – обіймачка панд, дідусь – тітестер, а бабуся – сурдоперекладач. Є в родині також склодув і повітроплавець, архітектор та піцайоло і кінолог, а сам хлопчик ще не знає, ким стане, коли виросте.


Після читання поговоримо, чи знають вже діти, ким хочуть стати, коли виростуть, обговоримо незвичайні професії, а психолог Інна Черкашина та фотограф Світлана Хвостенко розкажуть та продемонструють, з чого складається їхня робота. На дітей також чекає цікава фотосесія від Світлани Хвостенко, яка навчить не боятися камери та підбирати цікаві образи для фотографій.  

Реєстрація за телефоном 099 201 63 87

Запорізька Книгарня «Є», пр. Соборний, 137. Тел.: (0612). Вхід вільний.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar