26 Квітня 2024, 02:15 | Реєстрація | Вхід
/ Культурний проект: Сеанс повільного читання - 6 Жовтня 2018

Культурний проект: Сеанс повільного читання

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 06 Жовтня 2018 (Субота)
Час: 17:00
Вартість: 400-450 грн.
Місто: Київ
Місце: Освітня станція 31В1
Адреса: вул. Пушкінська, 31В1
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 822


Як зрозуміти філософські тексти? Як не пропустити нічого? Для початку – розучитись читати. Так, як навчали нас в дитинстві, як ми звикли проглядати повідомлення медіа, як полюбили втрачати відчуття реальності від вигаданих історій.

Спробуємо отримати новий досвід «близького читання», оголеного. На вас чекає експеримент, який навчить заглиблюватись у текст, забувати про автора та себе. Навіщо? Щоб народити нові смисли та прийти до глибинного розуміння філософського тексту.На прикладі уривку з праці Мартіна Гайдеґґера спробуємо натренувати це вміння. І не прослизнути повз важливе.  

Навіщо йти на лекцію?

  • Щоб навчитись розуміти те, що ви читаєте;
  • Щоб нарешті підступитись до найскладніших текстів;
  • Щоб глибше зрозуміти філософів та їх ідеї;

Тарас Лютий — сучасний філософ, автор монографій, він як ніхто інший розтлумачить вам, у чому користь філософії сьогодні. Доктор наук, доцент кафедри філософії та релігієзнавства Національного університету «Києво-Могилянська академія». Тарас чудово знається не лише на філософії Ніцше, але й поезії та музиці — пише вірші, публікує книги та грає на гітарі в гурті.

Людмила Криворучка — знає, як це бути жінкою-філософом. Очолює єдину в Україні Докторську школу ім. родини Юхименків Національного університету «Києво-Могилянська академія». Кандидатка наук, завідувачка докторантури та аспірантури, дослідниця наукових проектів. Здатна розтлумачити найскладніший текст, адже спеціалізується на герменевтиці Ґадамера та обожнює інноваційні методи викладання.


6 жовтня о 17:00. Київ, Освітня станція 31В1, вул. Пушкінська, 31В1
Вартість? 400 гривень при купівлі онлайн. 450 гривень в день події.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar