16 Квітня 2024, 07:07 | Реєстрація | Вхід
/ Концерт «Літографії» Юрія Андруховича та Karbido | Київ - 17 Вересня 2018

Концерт «Літографії» Юрія Андруховича та Karbido | Київ

Категорія: «Події»
Дата: 17 Вересня 2018 (Понеділок)
Час: 20:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Будинок звукозапису Українського радіо
Адреса: вул. Леоніда Первомайського, 5-Б
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1127


17 вересня відбудеться презентація нового альбому «Літографії» Юрія Андруховича і польського гурту Karbido в рамках Всеукраїнського туру. 

Літографії – це гравюри на камені. А ще літографії — це назва вже п'ятого альбому Андруховича+Karbido. Новий альбом присвячений старому Станіславу з його історіями й леґендами. 

«Літографії – цілком особлива суміш джазу, авангарду, проґроку і моїх віршів із поетичного циклу, присвяченого старому Станіславу, моєму рідному місту». - Каже Юрій Андрухович


Альбом «Літографії» вже встигли «розсмакувати» у Польщі. Музичний критик Мацєй Левенштейн сказав про «Літографії» таке: «Як на мене – це шедевр сучасного авант-проґ-року в поєднанні зі співаною поезією.» 

Концерт Андруховича і Karbido вперше відбудеться у Будинку звукозапису. Інтрига в тому, що концерт записуватимуть і транслюватимуть наживо - UA:Радіо Культура, а студійну версію події готує UA:Радіо Промінь.

Приходьте, щоб насолодитись, побачити і почути новий альбом «Літографії» першими і потрапити в історію вітчизняного звукозапису!


17 вересня, 20:00. Київ, Будинок звукозапису Українського радіо, вул. Леоніда Первомайського, 5-Б


0 коментарів

Залишити коментар

avatar