19 Квітня 2024, 17:52 | Реєстрація | Вхід
/ IV регіональна зустріч ПЕН-клубів в Чернівцях - 8 Вересня 2018

IV регіональна зустріч ПЕН-клубів в Чернівцях

Категорія: «Події»
Дата: 08 Вересня 2018 (Субота)
Час: 16:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Чернівці
Місце: Центральний палац культури
Адреса: пл. Театральна, 5, 3-й поверх
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 887


8 вересня у Чернівцях відбудеться IV Реґіональна зустріч Центрально-Східноєвропейських ПЕН-клубів

Захід запланований в рамках Міжнародного літературного фестивалю Meridian Czernowitz та буде присвячений темі «Токсична пропаґанда проти свободи слова: що може література в добу пост-правди?»

Чи має право демократична країна обмежити поширення подібної «інформації» на свої території? Чи має право накласти санкції на її продуцентів і поширювачів? Де межі необхідного самозахисту і не може скористатися влада воєнною ситуацією для обмеження взагалі будь-якої критики на свою адресу? Що можуть зробити письменники у такій ситуації, їхні ПЕН-клуби, інші громадські організації?

Ці та інші питання будуть обговорені 8 вересня на реґіональній зустрічі Центрально-Східноєвропейських ПЕН-клубів за участю віце-президента Українського ПЕН Андрія Куркова, президента Австрійського ПЕН Гельмута Нідерле, членкині Німецького ПЕН Зімони Трідер, віце-президента Румунського ПЕН Каюса Добреску, члена Литовського ПЕН Антанаса Йонінаса, члена Польського ПЕН Якуба Екера та українського медіаексперта, члена ПЕН-центру Олексія Панича

Більше інформації – на сайті Українського ПЕН (http://pen.org.ua/toksychna-propaganda-proty-svobody-slova...) та в доданих файлах.


8 вересня, 16:30 – 18:30, Центральний палац культури (пл. Театральна, 5, 3-й пов.)


0 коментарів

Залишити коментар

avatar