29 Березня 2024, 12:27 | Реєстрація | Вхід
/ Фотостоліття. Презентація видання «Лец ХХ століття» - 1 Липня 2018

Фотостоліття. Презентація видання «Лец ХХ століття»

Категорія: «Події»
Дата: 01 Липня 2018 (Неділя)
Час: 15:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Щербенко Арт Центр
Адреса: вул. Михайлівська, 22в
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 879


«Лец ХХ століття» — унікальний фотоальбом, що охоплює історію, драматизм, досягнення, героїв та злодіїв, надії й трагедії минулого віку. Кожну світлину в ньому ілюструє афоризм світової слави польського письменника та мислителя Станіслава Єжи Леца (ідея проекту належить Віктору Шендеровичу). Користаючись тонким інтелектуальним доробком, м’яким, проте часто гірким гумором людини, що спостерігала за подіями одного з найжорстокіших та найнатхненніших століть сучасної історії, що бачила та осмислювала вади й потуги тоталітарні, капіталістичні, та й взагалі притаманні психології людства і мас, ми отримуємо певну енциклопедію — ментальну, інтелектуальну, образну. 


Презентуючи українське видання (альбом також вийшов польською та російською мовами) у Києві ми робимо акцент на його візуальну складову — ХХ століття повною мірою можна назвати фотостоліттям. 

Запрошуємо на прийняття-дискусію про те, як змінювалися роль, образність, влада фотографії протягом сторіччя, що остаточно зробило людство в першу чергу візуалами у сприйнятті інформації. Учасники дискусії — українські метри фотографії та сучасного мистецтва, твори яких репродуковані у альбомі «Лец ХХ століття» Олег Кулик, Віктор Марущенко, Валерій Мілосердов.

Презентація відбудеться 1 липня о 16.00 у Щербенко Арт Центрі. Українське видання «Лец ХХ століття» втілене видавництвом Laurus. Спонсор українського видання «Лец ХХ століття» — компанія «Піраміда». 


Контакти:
Інтерв’ю з Олегом Куликом — Костянтин Дорошенко, doroshenko72@gmail.com
Реєстрація гостей та ЗМІ — Марія Пашкова, info@shcherbenkoartcentre.com
Передзамовлення альбому — Галина Любчич, galina.lubchich@gmail.com

Вхід за попередньою реєстрацією: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdCahm...

Київ, Щербенко Арт Центр, вул. Михайлівська, 22в


0 коментарів

Залишити коментар

avatar