29 Березня 2024, 14:32 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація роману Наталії Матолінець «Гессі» у Вінниці - 29 Червня 2018

Презентація роману Наталії Матолінець «Гессі» у Вінниці

Категорія: «Події»
Дата: 29 Червня 2018 (П'ятниця)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 808


Вінницька Книгарня «Є» та видавництво Vivat запрошують на презентацію роману Наталії Матолінець «Гессі», що відбудеться 29 червня за участю автора. Модератор  Олександр Вешелені.

У затишному світі, що нагадує часи Belle Époque, де люди дбають передусім про мистецькі насолоди, танцювальні вечірки й вишукані манери, живе 15-річна Гестія Амалія. Проте її життя незбагненним чином перетинається з іншим світом – невидимим, але вловлюваним у химерних подіях і яскравих снах. І чим далі, то більше Гессі розуміє: вона має розгадати хитросплетіння цих світів – лише тоді сповна пізнає себе…

Дівчина балансує між очікуваннями інших і тим, до чого озивається її серце, але рано чи пізно доведеться обирати. Це історія довгих пошуків і неминучих потрясінь. Історія давніх богів, долі яких вплелися в життя людей. І про те, що закохатися до нестями можна, просто побачивши очі, які до тебе всміхаються. Розповідь про звичайну дівчинку та її незвичайну внутрішню магію.


За роман «Гессі» у 2017-му році львівська авторка Наталія Матолінець отримала ІІ премію конкурсу «Коронація слова 2017». А у жовтні минулого року їй присудили спецвідзнаку «За новаторський пошук в жанрі міського фентезі» конкурсу «Крилатий лев» за роман «Варта у Грі». Окрім того, Наталія Матолінець – авторка двох поетичних збірок та учасниця фестивалів «Форум видавців», «Книжковий Арсенал», «LiTerra», «Авалгард», «Запорізька книжкова толока» та інших.


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar