29 Березня 2024, 14:26 | Реєстрація | Вхід
/ #VideoBookChallenge: Розкажи мені про книжку - 16 Червня 2018

#VideoBookChallenge: Розкажи мені про книжку

Категорія: «Конкурси»
Дата: 16 Червня 2018 (Субота)
Час: 08:00
Вартість: безкоштовно
Місто: м. Київ
Місце: Видавничий центр «Академія»
Адреса: вул. Дегтярівська, 38-44
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1934


Читацьке життя потребує пригод і драйву. «Академія» оголошує #VideoBookChallenge! 
#VideoBookChallenge триватиме з 16 травня до 16 червня.

Втілюйте свої найнесподіваніші творчі ідеї у відеорозповідях про книжки для підлітків та юнацтва, видані в «Академії» (бажана тривалість відео – до 3 хв) і надсилайте відео (або посилання на нього) на пошту superbookacademia@gmail.com

У листі обов’язково зазначте своє ім’я і прізвище, місто, в якому мешкаєте, а також контакти (телефон і сторінку у будь-якій соцмережі), щоб організатори відеочеленджу могли з вами зв’язатися.

Трьох переможців конкурсу оберуть:

  • Аня Яблучна – проект-менеджерка Видавничого центру «Академія»;
  • Аня Полегенько – учениця 4-Б класу столичної школи №269, яка починає проект своїм відеороликом: https://www.youtube.com/watch?v=c-KFIMdvAT0, та її мама Інна Головіна. Обидві вони – затяті читачки й активні учасниці нашого книжково-освітнього проекту #girlсвіт.
  • Наталя Невмержицька – завідувачка відділу обслуговування дітей середнього і старшого віку в Національній бібліотеці України для дітей, натхненниця проекту «Книгодні з "Академією"».
Переможці отримають призи від «Академії». Впродовж #VideoBookChallenge найкращі відеоролики разом із історією про їхніх авторів будуть опубліковані на сайті «Академії». А той, хто здобуде першість, отримає суперприз – його іменем буде названо одного з персонажів наступної нашої книжки, а від її автора він отримає особливий сюрприз.


1 коментарів

avatar
0
1 Оля Іжик • 14:28, 08 Червня 2018
Чи є вікові обмеження?

Залишити коментар

avatar