29 Березня 2024, 10:38 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація роману Наталії Матолінець «Гессі» - 15 Червня 2018

Презентація роману Наталії Матолінець «Гессі»

Категорія: «Події»
Дата: 15 Червня 2018 (П'ятниця)
Час: 17:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: litkyt
Кількість переглядів: 1002


Львівська Книгарня «Є» спільно з видавництвом «Vivat» зпрошує на презентацію роману Наталії Матолінець «Гессі» за участю авторки, яка відбудеться 15 червня. Початок – 18.30.

У затишному світі, що нагадує часи Belle Époque, де люди дбають передусім про мистецькі насолоди, танцювальні вечірки й вишукані манери, живе 15-річна Гестія Амалія. Проте її життя незбагненним чином перетинається з іншим світом — невидимим, але вловлюваним у химерних подіях і яскравих снах. І чим далі, то більше Гессі розуміє: вона має розгадати хитросплетіння цих світів — лише тоді сповна пізнає себе… 


Дівчина балансує між очікуваннями інших і тим, до чого озивається її серце, але рано чи пізно доведеться обирати. Це історія довгих пошуків і неминучих потрясінь. Історія давніх богів, долі яких вплелися в життя людей. І про те, що закохатися до нестями можна, просто побачивши очі, які до тебе всміхаються. Розповідь про звичайну дівчинку та її незвичайну внутрішню магію. 

За роман «Гессі» у 2017-му році львівська авторка Наталія Матолінець отримала ІІ премію конкурсу «Коронація слова 2017». А у жовтні минулого року їй присудили спецвідзнаку «За новаторський пошук в жанрі міського фентезі» конкурсу «Крилатий лев» за роман «Варта у Грі». Окрім того, Наталія Матолінець – авторка двох поетичних збірок та учасниця фестивалів «Форум видавців», «Книжковий арсенал», «LiTerra», «Авалгард», «Книжкова толока» та інших.


Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68
Подія у Facebook: https://www.facebook.com/events/249583772469716/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar