24 Квітня 2024, 05:39 | Реєстрація | Вхід
/ Проект «Мандри». Лекція Юрія Даценка «Туристичні марки» - 12 Червня 2018

Проект «Мандри». Лекція Юрія Даценка «Туристичні марки»

Категорія: «Події»
Дата: 12 Червня 2018 (Вівторок)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Хмельницький
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Проскурівська, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 666


Книгарня «Є» запрошує на лекцію Юрія Даценка «Туристичні марки: що це та з чим його їдять? Як подорожувати незнаною Україною з користю», що відбудеться 12 червня в рамках мережевого проекту «Мандри».

Ми всі полюбляємо мандрувати і для багатьох мандри означають не комфортабельний готель, а непролазні хащі та намет, руїни замку чи старовинний палац, віднайдений у глухому селі. Шкода лишень, що в такому місці аж ніяк не сподіваєшся на цікавий туристичний сувенір, бодай магнітик на холодильник... Але насправді це питання вирішено досить давно, адже завдяки «Туристичним маркам» ми можемо не лише мандрувати незнаними та нечуваними куточками нашої країни, але й з найбільшої глушини привозити цікаві сувеніри! Мандрівник хащами зі стажем – Юрій Даценко – розповість про цікавий винахід «Туристичну марку», поділиться враженнями з мандрів та «полювання» на сувеніри, та, можливо, допоможе влитися у розлогу родину мандрівників-колекціонерів.


Юрій Даценко – філолог, краєзнавець, письменник, людина з надзвичайно широким колом інтересів. Юрій засновник проекту «Незнана Україна», який мотоциклом об’їхав усю Хмельниччину вздовж і впоперек. Побував у неймовірних місцях, розташованих поруч із нами, але невідомих широкому загалу.


Хмельницька Книгарня «Є», вул. Проскурівська, 2. Тел.: (0382) 709 792


0 коментарів

Залишити коментар

avatar