20 Квітня 2024, 13:58 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: «Безпечні канікули» в Сумах - 26 Травня 2018

Дитяча субота: «Безпечні канікули» в Сумах

Категорія: «Події»
Дата: 26 Травня 2018 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Суми
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 44
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 873


Книгарня «Є» та Патрульна поліція Сумської області запрошують дітей 6-12 років на інтерактивну програму «Безпечні канікули» за книгою Л. Петрановської «Що робити, коли» (видавництво «Vivat») та майстер-клас з виготовлення флікера (світловідбивача) для безпечних прогулянок.

Усі батьки мріють, щоб їхня дитина була сміливою, вірила в себе і в людей, не боялася труднощів. Водночас же хочеться, щоб вона була тричі обережною, аби з нею нічого не сталося!

Що робити коли ти загубився? Коли на вулиці чіпляється незнайома людина? Коли ти сам удома, а в двері дзвонять? Як не розгубитись на дорозі? Як безпечно кататись на велосипеді? Допоможуть нашим читайликам розібратись у правилах безпечної поведінки під час літніх канікул патрульні поліцейські. Запрошуємо дітей та їхніх батьків на неформальне спілкування у форматі «живої книги» з охоронцями громадського порядку Під час зустрічі поліцейські розкажуть дітям про безпеку на дорогах та вулицях міста. В інтерактивній формі, граючись, навчать як правильно реагувати на ту чи іншу небезпечну ситуацію.

Також з учасниками дитячої суботи власноруч виготовимо флікери – світловідбиваючі елементи у вигляді прикрас, які стануть у нагоді під час вечірніх пішохідних та велосипедних прогулянок.


Обов’язкова реєстрація за телефоном 066 424 47 68 (Наталя).
Сумська Книгарня «Є», вул. Соборна, 44. Тел.: (054) 270 19 04


0 коментарів

Залишити коментар

avatar