20 Квітня 2024, 09:48 | Реєстрація | Вхід
/ Мемуари Марини Абрамович «Пройти крізь стіни» - 25 Травня 2018

Мемуари Марини Абрамович «Пройти крізь стіни»

Категорія: «Події»
Дата: 25 Травня 2018 (П'ятниця)
Час: 18:00
Вартість: за умовами фестивалю
Місто: Київ
Місце: Kyiv Art Week
Адреса: вул. Велика Васильківська, 100
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1046


Видавництво ARTHUSS.com.ua представляє український переклад автобіографії зірки сучасного перформансу – Марини Абрамович. Видання виходить в серії Ukrainian Art Book. 

Марина Абрамович – одна з найвідоміших художниць сьогодення. Її велика особиста історія – це історія втрат, болю та невпинного розширення меж розуміння людини. В автобіографії Абрамович відверто розповідає про свої стосунки з найближчими людьми, про непростий шлях до світу мистецтва, і звичайно, про перформанси, сповнені страху, болю, виснаження, небезпеки та безкомпромісного прагнення зрозуміти межі людських можливостей. 

Ця книга є ключем до розуміння не лише Марини Абрамович, а й новітнього мистецтва, історії постсоціалістичних країн і сучасності загалом.


Презентація відбудеться за участі видавничої групи у складі: Костянтин Кожемяка (засновник видавництва ArtHuss), Олександр Михед (перекладач книжки), Маргарита Єгорченко (редакторка видання), Микола Ковальчук (дизайнер і верстальник книжки).

Подія відбуватиметься в рамках експозиціїї Видавництва ArtHuss №18. Тільки під час презентації гості події матимуть змогу придбати книгу зі знижкою 20% - https://bit.ly/2HPqvmA

Київ, Kyiv Art Week, вул. Велика Васильківська, 100


0 коментарів

Залишити коментар

avatar