28 Березня 2024, 18:20 | Реєстрація | Вхід
/ Леся Демська презентує детектив «Літо психіатра» - 3 Травня 2018

Леся Демська презентує детектив «Літо психіатра»

Категорія: «Події»
Дата: 03 Травня 2018 (Четвер)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 907


Книгарня «Є» та видавництво «Легенда» запрошують на презентацію детективу Лесі Демської «Літо психіатра» у четвер, 3 травня о 18:30. Модератор – Євгенія Кононенко.

Молодий, але відомий психіатр Андрій Левинський за порадою кардіолога перериває свою роботу у Львові й вирушає до нібито цілком спокійного села в Карпатах, де колись мешкали його дід і баба. Однак неспокій починається вже в дідівській хаті. Причому не той неспокій, котрий мали б лікувати психіатри. В Андрієвих сінях то поночі, то за відсутності господаря хтось вештається. До того ж, як з’ясовується, непрохані гості — це зовсім різні особи. Спершу Левинський намагається розгадати загадки сам. Потім кличе на поміч зі Львова свого приятеля — слідчого Ростислава Белея і викриває довжелезний ланцюг злочинних таємниць.

Чи може бути відпочинком від практики психіатра практика детектива?


Письменниця Євгенія Кононенко про цю книжку: 

«Літо психіатра» Лесі Демської читається саме так, як і має читатися добра детективна історія: легко і швидко, а задоволення від викритої таємниці не лишає післясмаку розчарування. Цей роман прикрасить українську гостросюжетну літературу, допоможе їй нарешті стати справді масовою».

Леся Демська (Демська-Будзуляк) – письменниця, перекладач, критик, літературознавець. Належить до Асоціації українських письменників. Серед відомих книжок її прози – «Осінь мага» (1997), «Місто в тіні» (2000), «Жінка з мечем» (2005).  Лауреат літературних премій «Зоря Аркада» (1997), «Смолоскип» (1999), «Коронація слова» (2004). Мешкає в Києві.


Київська Книгарня «Є», вул. Хрещатик, 46. Телефон: (044) 337 97 72


0 коментарів

Залишити коментар

avatar