19 Березня 2024, 06:15 | Реєстрація | Вхід
/ I-й фестиваль «Маріупольська книжкова толока» - 15 Квітня 2018

I-й фестиваль «Маріупольська книжкова толока»

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 15 Квітня 2018 (Неділя)
Час: 10:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Маріуполь
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1993


Міжнародний фестиваль «Маріупольська книжкова толока» відбудеться 14-15 квітня й обіцяє стати однією з найбільших літературно-мистецьких подій Східної України. 

Книги, зустрічі з митцями, тематичні дискусії, майстер-класи, виступи театральних і музичних колективів, перегляди фільмів, дитячий простір «Книголісся» – це море вражень і позитивних емоцій.

«Толока – це те, що люди робили гуртом, усією громадою для покращення свого добробуту, – зазначає директор Фестивалю Ігор Гармаш. – Сьогодні, в умовах нестабільної суспільно-політичної ситуації в країні, маємо розуміти, що саме від нас залежить розвиток територій і громад. І одним із першочергових кроків є розвиток культури. Ми зрозуміли це ще в 2015 році, організовуючи першу Запорізьку книжкову толоку, гуртуючи людей навколо книги і пов’язаних із нею мистецтв – кіно, театру, графіки. Ми переконані, що Маріупольська книжкова толока стане ще одним важливим кроком і до розвитку культури, і до гуртування людей навколо спільних цінностей». 


У 2017 році на Запорізьку книжкову толоку приїздила делегація громадських активістів Маріуполя, аби перейняти досвід в організації таких фестивалів. Сьогодні вони є частиною команди, яка готує книжкову толоку в Маріуполі. 

Перший міжнародний фестиваль «Маріупольська книжкова толока» став можливим завдяки підтримці Агентства з міжнародного розвитку USAID. Його партнерами є Маріупольська міська рада, Маріупольський державний університет, Маріупольська спілка молоді, Запорізька обласна універсальна наукова бібліотека, мережа бібліотек Маріуполя, ініціативна група «Місто щасливих людей» та ін. 

Програма заходів «Маріупольської книжкової толоки» http://m.toloka.net/programm/

Контактна особа: Богдана Стельмах, (066) 203-50-31, (067) 675-24-20, pr@toloka.net, bogdana.pr@gmail.com 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar