20 Квітня 2024, 02:34 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги І.Адізеса «Управління змінами» - 5 Квітня 2018

Презентація книги І.Адізеса «Управління змінами»

Категорія: «Події»
Дата: 05 Квітня 2018 (Четвер)
Час: 20:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Business School MIM-Kyiv
Адреса: вул. Шулявська, 10/12 В
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 847


Запрошуємо вас на третю зустріч книжкового бізнес-клубу «Метафора», присвячену виходу нової книги Іцхака Адізеса «Управління змінами».

Книга готується до виходу у видавництві Book Chef в рамках серії «Бібліотека МІМ». Це буде оновлене видання, вперше надруковане українською мовою. Члени клубу та присутні матимуть ексклюзивну можливість першими ознайомитись з нею, перш ніж вона стане доступною широкому загалу.

Іцхак Кальдерон Адізес: «Видання книжки «Управління змінами» українською мовою — велика честь для мене. <… > Зауважу, що Україна зараз стикається з кардинальними змінами. Сподіваюсь і молюся за те, щоб ця книга допомогла провести ці зміни ефективно. Дякую за ваш інтерес до методології Адізеса. Я бажаю вам побачити той день, коли Україна подолає всі свої проблеми. Вона цього варта». 


У рамках презентації книги виступить доктор Віргініюс Кундротас. Тема виступу: «Управління змінами 2.0. Що потрібно для ефективного управління у 21 сторіччі?».

Доктор Кундротас – декан Вищої школи Адізеса (США), постійний запрошений викладач Бізнес-школи МІМ на програмах МВА та DBA, автор вступного слова-звернення до українських читачів цього видання книги Іцхака Адізеса.


5 квітня. Початок о 19:00. Реєстрація на подію тут: https://goo.gl/xMqT3Y
Київ, Business School MIM-Kyiv, вул. Шулявська, 10/12 В


0 коментарів

Залишити коментар

avatar