20 Квітня 2024, 07:43 | Реєстрація | Вхід
/ Зустріч з професором Сергієм Плохієм у Києві - 9 Березня 2018

Зустріч з професором Сергієм Плохієм у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 09 Березня 2018 (П'ятниця)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 955


Авторська зустріч з професором історії України Гарвардського університету Сергієм Плохієм. Книжка Сергія Плохія «Брама Європи» висунута на здобуття Національної премії України імені Тараса Шевченка 2018 року. З цього приводу автор завітає до України на нагородження премією й зустрінеться з читачами у Києві.

«Брама Європи» Сергія Плохія - це книжка, яка цікаво й доступно розповідає про історію нашої держави від часів Геродота до подій на Сході України сьогодні. Це авторитетне видання допоможе краще зрозуміти події минулого, а через них – і наше сьогодення. Автор фокусує увагу на українцях як найбільшій демографічній групі, а згодом – головній силі, що стояла за створенням сучасної нації. Дізнайтеся, як наші предки «призвали варягів на царювання», як наша країна боролася за право бути незалежною, пройшла крізь часи кріпацтва, комуністичного терору й Голодомору, Другої світової війни та врешті-решт отримала незалежність.


«Убивство в Мюнхені. По червоному сліду» - новий твір Сергія Плохія засновано на архівних матеріалах та протоколах суду. Він розповідає про одного із найвідоміших агентів КДБ, вбивцю Степана Бандери і Лева Ребета, Богдана Сташинського. Детально і вичерпано описано день, коли був убитий провідник ОУН, і слідство, що велося після події. Автор пропонує новий погляд на долю Сташинського, чия історія є головною у цьому творі.


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar