28 Березня 2024, 19:40 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги «Тінь на порозі» у Херсоні - 7 Березня 2018

Презентація книги «Тінь на порозі» у Херсоні

Категорія: «Події»
Дата: 07 Березня 2018 (Середа)
Час: 16:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Херсон
Місце: Магазин-кафе «Чайна карта»
Адреса: вул. Суворова, 32
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 748


Літературна агенція «Acris» запрошує на презентацію книги Нати Гриценко «Тінь на порозі». Подія відбудеться 7 березня. Початок — о 16:00. 

Як поєднати пригодницький сюжет із глибинною психологією, що спільного між шаманізмом та супергероїкою, де пролягає межа між надздібностями і божевіллям? Авторка книги 
«Тінь на порозі» на основі свого твору розкриє ці теми, а також відповість на питання, які хоча б раз в житті собі ставив кожен із нас. А саме на прикладі головного героя книги Томаша ви дізнаєтеся про те, які дитячі травми сприяють формуванню схильностей до насильства, та в чому полягають особливості співжиття в суспільстві людей з різним сприйняттям світу. 



«Тінь на порозі» – міське фентезі, яке у формі захоплюючої пригодницької історії порушує важливі світоглядні питання. Все своє життя Томаш вчився ховатися від проблем — і саме тому вони навалювалися на нього одна за одною. Втеча з дому, самотність і страхітливі марення наяву — куди, здавалося б, гірше? Але, виявляється, виснажливі видіння — не душевний розлад, а рідкісна сила, що дає владу над людьми. Сила, якою хочуть скористатися інші. Щоб урятуватися самому й захистити близьких, Томашеві доведеться швидко опанувати нові здібності, подолати страх і навчитися довіряти почуттям. А ще — зустрітися з найлютішим ворогом, правдою про себе і власне минуле…

Ната Гриценко
– письменниця, педагог, музичний критик, музикознавець. Цікавиться аналітичною психологією, етнографією, контркультурою, коміксовою та кіноестетикою. Опікується тематичним порталом "Khatacomb” і власним гуртом "Casa Ukrania”.


Організатори: Літературна агенція «Acris» , Євгенія Вірлич
Дякуємо дизайнеру Анастасії Кобенко за розробку графічних матеріалів.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar