29 Березня 2024, 09:19 | Реєстрація | Вхід
/ Абетка-енциклопедія «Антонич від А до Я» | Луцьк - 14 Лютого 2018

Абетка-енциклопедія «Антонич від А до Я» | Луцьк

Категорія: «Події»
Дата: 14 Лютого 2018 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Луцьк
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лесі Українки, 30
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 826


Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують на презентацію абетки-енциклопедії «Антонич від А до Я» за участю автора Данила Ільницького, яка відбудеться 14 лютого. Початок – о 18.30. Модераторка – Ганна Луцюк.

Гасла, підібрані Данилом Ільницьким на кожну літеру алфавіту, розповідають про те, кого любив та які львівські театри й кав’ярні відвідував Богдан Ігор Антонич, про вірші як «формули екстази», про талант до скрипки та пензля, про поліглотство та книгоманство поета. А неймовірні ілюстрації творчого дуету Стецьковичів, що містять уривки листів, фрагменти фотографій Богдана Ігоря, творять барвисту мапу життя «сонцепоклонника». До слова, саму карту Львова з усіма знаковими для поета локаціями читач також знайде в енциклопедії.


Абетка-енциклопедія «Антонич від А до Я» – це, з одного боку, розповідь про Антонича-дітвака, який може стати добрим другом для сучасної дитини. А з іншого – оповідь про внутрішню людину з її неосяжними світами, несподіваними думками, ідеями, почуттями. «Хоча Антонич був комунікабельним і активним літератором, найцікавіше, що нас із ним пов’язує, – діялося в його внутрішньому світові (у голові, у серці), і врешті ставало тим, що ми називаємо літературними творами. У кожного з нас – свій Антонич, і сподіваюся, книжка «Антонич від А до Я» дасть простір для творення свого образу письменника», – зауважив Данило Ільницький.


Луцька Книгарня «Є», вул. Лесі Українки, 30. Тел.: (0332) 72 43 76


0 коментарів

Залишити коментар

avatar