29 Березня 2024, 13:38 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: «Борошняні немовлята» - 3 Лютого 2018

Дитяча субота: «Борошняні немовлята»

Категорія: «Події»
Дата: 03 Лютого 2018 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Суми
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 44
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 906


Книгарня «Є» та бренд «HrechkaSweets» запрошують дітей віком від 8 років та їхніх батьків на читання книги Енн Файн «Борошняні немовлята» («Видавництво Старого Лева») та майстер-клас зі створення авторської антистрес-іграшки «Гречик». Подія відбудеться 3 лютого. Початок – о 12.00.

Незабаром щорічний конкурс наукових досліджень. Проте розбишакам з класу пана Картрайта не пощастило працювати над такими крутими проектами, як мильна фабрика, личинкова ферма чи кремові вибухівки. Натомість їм дістаються борошняні немовлята – симпатичні шестифунтові мішки, з яких ні на мить не можна спускати очей. Чи не забракне хлопцям терпіння? Чи справді цей експеримент матиме неймовірні наслідки? Чи може мішечок борошна змінити долю чотирнадцятирічного бешкетника?


А от у тому, що не борошно, а звичайнісінька гречка може допомогти позбавитись сучасним школярам стресу та тривожності – ми не сумніваємось, адже магній, який містить ця звична нам усім крупа, успішно стимулює синтез серотоніну, який позбавляє нас суму та депресії, вітамін B забезпечує кров потрібними клітинами, а щоки – здоровим рум’янцем.

Сумська майстриня Наталія Гончарук поділиться своїм вмінням і навчить учасників «Дитячої суботи», як перетворити жменю гречки та шматок тканини на натуральний антидепресант, який підійматиме настрій у довгі зимові дні та робитиме буденне школярське життя солодшим.

Обов’язкова реєстрація за телефоном 066 424 47 68 (Наталка Лебедь).

Сумська Книгарня «Є», вул. Соборна, 44. Тел.: (054) 270 19 04


0 коментарів

Залишити коментар

avatar