28 Березня 2024, 13:32 | Реєстрація | Вхід
/ «Розбір польотів із Коломійчуком» у Львові - 9 Січня 2018

«Розбір польотів із Коломійчуком» у Львові

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 09 Січня 2018 (Вівторок)
Час: 18:30
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Львів
Місце: Бібліотека на пл. Ринок, 9
Адреса: пл. Ринок, 9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 974


У вівторок, дев'ятого січня, відбудеться друга львівська зустріч Клубу Анонімних Письменників «Розбір польотів із Коломійчуком».

Богдан Коломійчук, відомий український письменник, куратор «Карпатської літературної резиденції», детально аналізуватиме попередньо відібрані прозові твори. Конструктивна критика та цінні поради від майстра пера – ось що чекає на гостей заходу. 

Надіслані авторами оповідання проходитимуть попередній відбір. Богдан Коломійчук отримає відібрані твори, які пройшли процес анонімізації. Саме ці оповідання будуть обговорюватися під час зустрічі. Читання текстів відбуватиметься анонімно, але за бажанням автор може вказати, що то його оповідання.


Прозові твори необхідно вислати до 07.01.2018 на e-mail: vita.my@googlemail.com або у приватне повідомлення Vita My на ФБ.

Вимоги до творів: детективи, горрор, містика, фантастика, історична проза;  макс. кількість знаків 20 000. Чекаємо на Ваші твори!

За бажанням учасники зустрічі матимуть можливість ознайомитися з надісланими "анонімними" оповіданнями перед Розборами та підготувати свій конструктивний фідбек. Для цього потрібно надіслати приватне повідомлення Vita My на ФБ.

9 січня 2018 року. Початок: о 18:30. Вхід вільний. м. Львів, Бібліотека на пл. Ринок, 9


0 коментарів

Залишити коментар

avatar