26 Квітня 2024, 19:04 | Реєстрація | Вхід
/ Новий роман Юрія Андруховича «Коханці Юстиції» - 28 Грудня 2017

Новий роман Юрія Андруховича «Коханці Юстиції»

Категорія: «Події»
Дата: 28 Грудня 2017 (Четвер)
Час: 14:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Чернівці
Місце: Літературний целанівський центр
Адреса: вул. О. Кобилянської, 51
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1022


28 грудня у Літературному целанівському центрі (Чернівці) відбудеться автограф-сесія Юрія Андруховича, що пройде з нагоди виходу у видавництві Meridian Czernowitz його нового роману «Коханці Юстиції»Під час заходу ви зможете одними з перших в Україні придбати найновіший твір автора.

«Коханці Юстиції» – це параісторичний роман, у якому окремі життєписи з притаманною автору композиційно-стилістичною майстерністю об’єднуються в художню цілість і аж волають про восьми-з-половиною-серійну кінематографічну реалізацію. Тут ви знайдете: родинно-побутові і політичні вбивства, зґвалтування і грабунки, розбещення малолітніх і загадкове відокремлення голови, ідейні зради і зради заради ідеї, закладені різним дияволам душі й не завжди справедливі, але часто жахливі покарання. Чого ще треба, щоб читач відчув себе благим і з насолодою усвідомив свою моральну перевагу над нещасними коханцями примхливої Юстиції?


За словами Юрія Андруховича, «Коханців Юстиції» він почав писати 27 років тому, навіть не знаючи про те, що це буде роман і що він саме так називатиметься. 

«І щоб він мені врешті написався, – додає автор, – я мусив кілька разів ставати іншою людиною. Я не вигадував цих історій: вони самі мене знаходили, а я лише доповнював їх вірогідними деталями. Хотілося створити густо-насичений і в той же час абсолютно захопливий текст, від якого читачеві дуже нелегко відірватися. Судячи з реакцій перших читачів, це значною мірою вдалося».

Ілюстрації до роману зробив художник і дизайнер Артем Колядинський. Літературний редактор – Олександр Бойченко.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar