20 Квітня 2024, 18:12 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація коміксу «Кіборги. Початок» у Харкові - 26 Грудня 2017

Презентація коміксу «Кіборги. Початок» у Харкові

Категорія: «Події»
Дата: 26 Грудня 2017 (Вівторок)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 620


Харківcька Книгарня «Є», ГО «Вірні Традиціям» та видавництво «Коло» запрошують на презентацію коміксу «Кіборги. Початок. 26.05.14» (том 1 і 2), яка відбудеться 26 грудня. Початок – 18.30. Модератор – Микола Кардаш.

Проект «Кіборги. Комікс» заснований ГО «Вірні Традиціям», що об’єднало військових, медиків, юристів, митців та небайдужих бізнесменів в період Майдану та початку російсько-української війни... Комікси про супергероїв – це один із найпопулярніших жанрів на Заході. У нас цей формат є новим, але комікси про Кіборгів взагалі унікальні, бо засновані на реальних спогадах захисників Донецького летовища... Усі позивні та події зображені на сторінках з графікою – повністю відповідають реаліям, бо самі «кіборги» й ініціювали цей проект, і є безпосередніми учасниками та консультантами в процесі роботи...


Микола Кардаш – капітан медичної служби Збройних сил України. Нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни.


Харківcька Книгарня «Є», вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей». Тел.: (057) 717 03 99


0 коментарів

Залишити коментар

avatar