19 Квітня 2024, 14:36 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація коміксу «Кіборги» у Запоріжжі - 14 Грудня 2017

Презентація коміксу «Кіборги» у Запоріжжі

Категорія: «Події»
Дата: 14 Грудня 2017 (Четвер)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр. Соборний, 137
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 747


Книгарня «Є», видавництво «Коло» та ГО «Вірні Традиціям» запрошують на презентацію коміксу «Кіборги. Початок. 26.05.14» за участю героя-«кіборга» Віталія Олійника. Захід відбудеться 14 грудня. Початок – о 18.30.

Перед нами комікси, які відрізняються від усього іншого в цьому форматі тим, що в основу цих графічних новел лягли реальні спогади захисників Донецького летовища, сучасних українських супергероїв. Кожен позивний, всі події, навіть діалоги особливості амуніції та зброї – справжні, це документалістика в графіці. Ми маємо справу з виданнями, ініціаторами та співавторами яких є самі «кіборги», це їхній проект, бо ГО «Вірні Традиціям» – це об’єднання, що було засноване самими «кіборгами» та їхніми друзями: медиками, юристами, бізнесменами та громадськими активістами в період після Майдану та на початку російсько-української війни...


Для того, щоб створити «Початок», було опитано 32 «кіборги», багато з яких перебували в обороні Донецького аеропорту майже півроку... Проект «Кіборги. Комікс» має на меті популяризацію образу українського Воїна-Захисника, відображення справжніх подій очима очевидців, котрі вижили і продовжують воювати за Україну, а також патріотичне виховання тих, що йдуть за нами.


Запорізька Книгарня «Є», пр. Соборний, 137. Тел.: (0612). Вхід вільний


0 коментарів

Залишити коментар

avatar