24 Квітня 2024, 16:38 | Реєстрація | Вхід
/ Українські посиденьки у книгарні Смолоскип - 19 Грудня 2017

Українські посиденьки у книгарні Смолоскип

Категорія: «Події»
Дата: 19 Грудня 2017 (Вівторок)
Час: 19:45
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Українська книгарня «Смолоскип»
Адреса: вул. Межигірська, 21
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 815


Передсвятковий вівторок – ідеальний час для презентації календаря на 2018 рік. Та ще й не просто календаря, а поетичного. Спеціально для Українські посиденьки – виступ Наталі Куліш і її збірка верлібрів «Біжу я берегом життя»

Наталя Куліш - журналіст за фахом і письменниця душею. Її газетно-журнально-радіо теми – соціального, медичного й культурного спрямування. Жанри: журналістські розслідування, інтерв’ю з відомими людьми і нариси, серед яких подорожні (з Молдови, Польщі, Угорщини і, звісно, України). А в подорожах завжди свіжі емоції і несподівані враження.  Тому фотографія – це ще одна мистецька грань авторки цього видання. Календар з верлібрами – це експеримент наближення автора до людей. 


У творчому доробку Н.Куліш найзнаковіші: книга оповідань і есе «Танок самотнього метелика» (2015), переклади книжки повістей Бориса Петровича «Спочатку була темрява» (2016), роману і оповідань Афаг Масуд під назвою «Свобода» (2017), роману Андрія Дмитрієва «Закрита книга» (2017). Творчість цих трьох авторів представлені українською вперше. Н.Куліш виступила упорядником Збірника творів І Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «У пошуках літературних талантів».

Також у планах – написання листів воякам до свят. 

Чекаємо на вас у затишній Українська книгарня Смолоскип!

19 грудня. Початок о 18.45. Вхід: вільний. Телефон для довідок: (067) 306-83-95 Оксана
Київ, Українська книгарня «Смолоскип», вул. Межигірська, 21


0 коментарів

Залишити коментар

avatar