20 Квітня 2024, 04:14 | Реєстрація | Вхід
/ Зустріч читацького клубу | «Як ніколи не помилятися» - 7 Грудня 2017

Зустріч читацького клубу | «Як ніколи не помилятися»

Категорія: «Події»
Дата: 07 Грудня 2017 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: безплатно
Місто: Київ
Місце: Клуб «Наш Формат»
Адреса: вул. Алли Горської, 5
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1073


7 грудня, о 19.00, відбудеться третя зустріч читацького клубу «Нашого формату». Цього разу ми будемо обговорювати книжку Джордана Елленберґа «Як ніколи не помилятися. Сила математичного мислення»


Бестселер The New York Times, який рекомендує прочитати співзасновник компанії Microsoft Білл Ґейтс.

ТЕМАТИКА

Математика, логіка, мислення, психологія, популярна наука

ПРО КНИЖКУ

Математика — це не просто послідовність обчислень, які потрібно зубрити, поки у вас не забракне сил, як вам могло здатися в школі. Професор Джордан Елленберґ доводить, що увесь наш світ пронизаний математикою. Вона демонструє його приховану красу та логіку й має прямий стосунок до нашого щоденного життя.

Автор показує, як проблеми в політиці, медицині, бізнесі, богословї вирішуються за допомогою математики. А ще математично пояснює, за скільки часу потрібно приїжджати в аеропорт, чим є насправді «громадська думка», чому у високих батьків низькі діти, як виграти в лотерею та безліч інших речей.

ДЛЯ КОГО КНИЖКА

Для усіх, хто цікавиться тим, як влаштовано наш світ.

ПРО АВТОРА

Джордан Елленберґ — професор математики в університеті Вісконсін-Медісон і письменник. Отримав докторський ступінь в Гарварді. Досліджує теорію чисел і алгебраїчну геометрію. Пише статті на теми, повязані з математикою, до видань New York Times, Washington Post, Wall Street Journal та інших.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar