25 Квітня 2024, 20:13 | Реєстрація | Вхід
/ «Ситуація “нуль”» Володимира Єшкілєва у Харкові - 30 Листопада 2017

«Ситуація “нуль”» Володимира Єшкілєва у Харкові

Категорія: «Події»
Дата: 30 Листопада 2017 (Четвер)
Час: 17:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 751


Харківcька Книгарня «Є» та видавництво «Фабула» запрошують на презентацію роману Володимира Єшкілєва «Ситуація "нуль”», що відбудеться 30 листопада за участю автора. Початок – о 17.00.

Роман Володимира Єшкілева «Ситуація "нуль”» на першому рівні прочитання здається сюжетно вивіреним детективом, де шанувальники жанру знайдуть і багатоступеневу інтригу, і пошуки засланого «крота», і загадкових охоронців масонського храму. Але на другому рівні перед читачем відкривається складна картина протистояння в сучасній Україні таємних орденів, чия незрима діяльність тісно переплетена з великою політикою та великими грошима. А на третьому літературні гурмани зможуть посмакувати історією про Машину Проклять, у якій панує дух інтелектуальної гри в стилі Умберто Еко та Хорхе Луїса Борхеса.

«Ситуація "нуль”» – кодова фраза, одна з тих, якими повідомляють про найвищий рівень небезпеки. В романі Володимира Єшкілєва небезпека виростає з давнього коріння, але живиться страхами та ницими бажаннями наших сучасників. Автор піднімає в романі ті глибинні пласти української реальності, попри які зазвичай проходять репортери та аналітики. «Він про щось знає», – кажуть конспірологи і, можливо, не помиляються…


Харківcька Книгарня «Є», вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей». Тел.: (057) 717 03 99


0 коментарів

Залишити коментар

avatar