26 Квітня 2024, 06:36 | Реєстрація | Вхід
/ «Через війну. Погляд волонтера» Дмитра Муравського - 29 Жовтня 2017

«Через війну. Погляд волонтера» Дмитра Муравського

Категорія: «Події»
Дата: 29 Жовтня 2017 (Неділя)
Час: 11:42
Вартість: вхід вільний
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр. Соборний, 137
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 885


Книгарня «Є», Запорізька книжкова толока і видавництво «Люта справа» запрошують на презентацію фотокниги Дмитра Муравського «Через війну. Погляд волонтера», яка відбудеться 29 жовтня за участю автора Дмитра Муравського, полковника запасу Оксани Гаврилюк та директора Інформаційно-координаційного центру, упорядника Ярослава Павловського. Початок – об 11:00.

Ця книга документує період від зими 2013 року й до літа 2017-го. Від майданної герильї та боїв на «передку» – до волонтерських маршрутів і параду в оновленій уніформі, від барикадних «касок» – до сучасних тактичних шоломів, від броньованих тракторів – до новітньої воєнної техніки. Майже триста сторінок, насичених кадрами й текстами, вибраними з десятків тисяч знімків, із тисяч людських доль, із терабайту файлів.


Ця книга – про те, як українці стояли і як вистояли. І всупереч, і завдяки. Волонтери й ЗСУ, місцеві мешканці й ДУК ПС, у бою, у побуті, зосереджені, веселі чи не дуже, монументальні й емоційні. Портрети, панорами, випадкові кадри.

Часовий проміжок та географія фоторобіт охоплюють всю зону АТО (Слов’янськ, Краматорськ, Волноваха, Іловайськ, Комінтернове, Красногорівка, Широкине, Дебальцеве, Донецький аеропорт, Гранітне, Зайцеве, Авдіївка, Мар’їнка, тощо).

У цій фотокнизі відображено, зокрема, роботу волонтерів. Серед іншого, автор спробував пояснити, як він бачить сучасний волонтерський рух, якою буде країна після війни тощо.


Запорізька Книгарня «Є», пр. Соборний, 137. Тел.: (0612). Вхід вільний


0 коментарів

Залишити коментар

avatar