25 Квітня 2024, 02:01 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: «Ти будеш моїм другом?» | Дніпро - 28 Жовтня 2017

Дитяча субота: «Ти будеш моїм другом?» | Дніпро

Категорія: «Події»
Дата: 28 Жовтня 2017 (Субота)
Час: 10:30
Вартість: обов’язкова реєстрація
Місто: Дніпро
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Глінки, 15 (вхід з Європейської площі)
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 935


Дніпровська Книгарня «Є» запрошує запрошує малюків від двох років та їх батьків на читання, а точніше слухання книжки Керстін Шене та Ніни Гунтесрайнер «Ти будеш моїм другом?» (видавництво «Vivat») та жваве спілкування, яке відбудеться 28 жовтня. Початок – о 10.30.

А ви вже знайомі з Джеком? Як бути, якщо у тебе зовсім немає друзів, а улюблені іграшки вже не радують? Відправитися на пошуки справжнього друга! Саме так вирішує зробити пес Джек. Щосили він намагається подружитися з кожним, кого зустрічає, намагаючись стати схожим на них. Яскрава та цікава книга «Ти будеш моїм другом?» Керстін Шене та Ніна Гунтесрайнер про те, як важливо бути собою, адже справжній друг обов'язково знайдеться і буде радий прийняти тебе таким, який ти є.


Ми запрошуємо на читання, а точніше слухання, діток від двох рочків, адже якраз у цьому віці малеча починає проявляти цікавість один до одного. Не завжди перші спроби спілкування виявляються вдалими, малюкові поки невідомо, яку реакцію викличуть його дії у його приятеля. Діти ще тільки вчаться враховувати інтереси один одного, поступатися і проявляти співчуття. І така добра та щира книга – одна з цеглинок розуміння такого великого та чудового поняття дружби. Після читання ми з малюками підемо за подіями книжки та допоможемо Джеку перевдягатися у інших тварин. Це гарне тренування пам’яті і просто веселе заняття.


Обов’язкова реєстрація за номером 093 535 51 76.
Дніпровська Книгарня «Є», вул. Глінки, 15 (вхід з Європейської площі). Тел.: (056) 732-13-92


0 коментарів

Залишити коментар

avatar