20 Квітня 2024, 07:10 | Реєстрація | Вхід
/ Книжка Ірини Червінської «Світами і лабіринтами» | Київ - 20 Жовтня 2017

Книжка Ірини Червінської «Світами і лабіринтами» | Київ

Категорія: «Події»
Дата: 20 Жовтня 2017 (П'ятниця)
Час: 18:30
Вартість: вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 956


Книгарня «Є» та «Видавництво 21» запрошують на презентацію книжки Ірини Червінської «Світи і лабіринти», яка відбудеться 20 жовтня за участю авторки. Початок – о 18.30. Модераторка – Тетяна Белімова.

«Світи і лабіринти» ‒ це трилер з елементами детектива, психоделіки та антиутопії. Ірині Червінській вдалося створити якісний текст, який поповнив відповідну нішу української жанрової літератури. Головний герой роману ‒ молодий чоловік, який чи то втратив свою ідентичність, чи несподівано для себе опинився у полоні різних ідентичностей. Усе відбувається так блискавично швидко і карколомно, кадри блимають, не встигнувши зафіксуватися у свідомості, що головний герой навіть не має найменшого шансу отямитися, аби збагнути, де насправді він і яка із численних реальностей його.


«Думаю, «Світи і лабіринти» обов’язково сподобаються тим, хто любить несподівані ходи, моторошні ситуації та щільні переплетення вигаданого та реального. А загалом роман для широкого кола читачів», – говорить про свій твір авторка.


Київська Книгарня «Є», вул. Хрещатик, 46. Тел.: (044) 337 97 72


0 коментарів

Залишити коментар

avatar