28 Березня 2024, 23:19 | Реєстрація | Вхід
/ «Письменники-державотворці» у Музеї літератури - 23 Серпня 2017

«Письменники-державотворці» у Музеї літератури

Категорія: «Події»
Дата: 23 Серпня 2017 (Середа)
Час: 15:00
Вартість: за умовами музею
Місто: Київ
Місце: Національний музей літератури України
Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 11
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1150


23 серпня, о 16:00  напередодні Дня Незалежності України та в День Державного Прапора України в Національному  музеї  літератури відбудеться  відкриття виставки  «Письменники-державотворці» до 100-річчя Української революції. Експозиція виставки представить  матеріали з фондів Центрального державного історичного архіву України та бібліотеки імені О.Ольжича, з колекції та бібліотеки музею.

До участі у заході запрошені українські письменники, дослідники історії України, джерелознавці, літературознавці  та творча громадськість. Звучатимуть патріотичні пісні у виконанні співачки і бандуристки Надії Боянівської.


Захід продовжиться поетичним читання «Твоїм будущим душу я тривожу….» за участю українських письменників. Учасниками мистецької події будуть вже добре знані письменниці Наталка Поклад, Марія Морозенко, Оксана Кротюк, Тетяна Череп-Перегонич, Тетяна Власова, Тетяна Шептицька, Злата-Зоряна Паламарчук та творча молодь.

Окрім того діятиме   виставка творчих робіт вихованців Київської дитячої школи мистецтв №2 імені Михайла Вериківського – «Український віночок». Мистецькі роботи присвячені українським традиціям і звичаям, козацькій історії, казкам і легендам, мріям і сподіванням юних художників.


Київ, Національний музей літератури України, вул. Богдана Хмельницького, 11


0 коментарів

Залишити коментар

avatar