29 Березня 2024, 12:18 | Реєстрація | Вхід
/ Книжка Ярослави Блек «Зелена бляшанка» у Луцьку - 7 Серпня 2017

Книжка Ярослави Блек «Зелена бляшанка» у Луцьку

Категорія: «Події»
Дата: 07 Серпня 2017 (Понеділок)
Час: 17:00
Вартість: вхід вільний
Місто: Луцьк
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лесі Українки, 30
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 821


Луцька Книгарня «Є» та видавництво «Лілея-НВ» запрошують на презентацію книжки Ярослави Блек «Зелена бляшанка», що відбудеться 7 серпня за участю авторки. Початок – о 18.00.

«Зелена бляшанка» – це вилучені зі схрону пам’яті згадки про речі видимі й невидимі. Також це спроба пізнати з відстані часу речі, яких вже немає. Це певне споглядання власної думки, яка мандрує стежками лісу, вулицями чужого міста, спогадами. Тут нариси про подорож людини, яка немає певної батьківщини, користується різними мовами та іменами – такий собі безхатченко, гнаний власною цікавістю і потягом до ще не пізнаного.

А ще це погляд в люстерко сучасної людини, що бреде світом без валіз каяття, але не без посмішки над своїм скуйовдженим єством.


Ярослава Блек родом з Городенки мешкає в Кельні, викладає, перекладає, дописує в німецькомовні й англомовні видання есеїстику, казки, оповідання. В Україні були друковані її переклади з німецької та поезія для дітей. В одному світі її знають як Терлецьку, в другому – як Black. Тут спроба зібрати те роздвоєння в одну зелену бляшанку – хай буде.


Луцька Книгарня «Є», вул. Лесі Українки, 30. Тел.: (0332) 72 43 76


0 коментарів

Залишити коментар

avatar