20 Квітня 2024, 17:21 | Реєстрація | Вхід
/ Літературна зустріч з письменницею Оленою Ящук-Коде - 20 Липня 2017

Літературна зустріч з письменницею Оленою Ящук-Коде

Категорія: «Події»
Дата: 20 Липня 2017 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Кав'ярня «Bookvabar», 2-й пов. книгарні «Буква»
Адреса: вул. Б. Хмельницького, 3-Б (ст. м. Театральна)
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 874


20 липня у київській кав'ярні «Bookvabar», що на 2-му поверсі книгарні «Буква», пройде літературна зустріч з письменницею Оленою Ящук-Коде, яка представить вам уривки зі збірки своїх оповідань «Париж і Лондон - столиці мого життя».

Ця збірка — вже сьома книжка серії «Відкрий світ» — розповідає читачу одразу про дві країни – Францію та Велику Британію. І навіть не стільки про країни, як про їхні столиці, де авторці довелося подовгу мешкати. Олена Ящук-Коде показує Париж і Лондон через призму власного їх сприйняття, через пережите там, через свій життєвий досвід, тобто – суб’єктивно. Можливо, хтось побачив ці міста інакше, адже скільки людей, стільки і поглядів на світ. Досвід українки у столицях європейських країн – навчання, шлюб, народження дітей, подорожі, культурні цінності, їжа, інфраструктура, побут, безпека і теракти, психологія місцевих мешканців і емігрантів – про все це з гумором і сумом небайдуже від українки з Європи.


Літературні читання відбудуться у кав'ярні «Bookvabar», на 2-му поверсі книгарні «Буква», вул. Б.Хмельницького, 3-Б (ст. м. Театральна). Вхід вільний!


0 коментарів

Залишити коментар

avatar