29 Березня 2024, 01:11 | Реєстрація | Вхід
/ Поетичний вечір Сергія Татчина у Вінниці - 30 Червня 2017

Поетичний вечір Сергія Татчина у Вінниці

Категорія: «Події»
Дата: 30 Червня 2017 (П'ятниця)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 738


Вінницька Книгарня «Є» запрошує на поетичний вечір Сергія Татчина з нагоди виходу книжки «Вінницька абетка», що відбудеться 30 червня. Початок – о 18.30. Модератор – Олег Соловей.

«В» – Вінниця. Що це? Або – хто це? Звичайне українське місто, яке живе й розвивається. Вулиці, площі, трамваї, славнозвісна вежа. І, звісно ж, Південний Буг як смислова й географічна домінанта. Одначе, попри позірну утилітарність і динаміку, – а може, саме завдяки їм – у Вінниці давно й надовго оселилася поезія. Це знають обрані істоти – безпритульні на вокзалах, вуличні коти, старі ворони. І тепер маємо нагоду довідатися про це й ми.


Нова книжка Сергія Татчина – поета з вінницьким бекґраундом, але універсальною українською ідентичністю – має концептуальний формат. У ній все – місто та його люди, повітря й вода, дерева та спогади. Ліричні рефлексії та візуальні малюнки, впорядковані за алфавітом. «Вінницька абетка» – усе, що ви хотіли дізнатися про Вінницю, але боялися запитати. Поетичний вечір Сергія Татчина – усе, що потрібно для щасливого літнього настрою у місті над Бугом.


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar