29 Березня 2024, 02:17 | Реєстрація | Вхід
/ 12 червня: Автограф-сесія Ксенії Циганчук у Рівному - 12 Червня 2017

12 червня: Автограф-сесія Ксенії Циганчук у Рівному

Категорія: «Події»
Дата: 12 Червня 2017 (Понеділок)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Рівне
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Короленка, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 782


Рівненська Книгарня «Є» та видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля» запрошують на автограф-сесію лауреатки конкурсу «Коронація слова – 2016», володарки премії Андрія Кокотюхи «Золотий пістоль», рівненської письменниці Ксенії Циганчук. Захід відбудеться 12 червня, о 18.30.

Ще з часів Агати Крісті хороша детективна історія високо поціновувалась серед читачів. Тішить те, що сучасні автори продовжують знаходити оригінальні сюжетні детективні лінії, вплітаючи їх у свої книги. Однією із таких авторок є Ксенія Циганчук — лауреатка конкурсу «Коронація слова – 2016» і володарка премії Андрія Кокотюхи «Золотий пістоль». Вперше за 16 років існування конкурсу «Коронація слова» домовленість про видання її книжки «Коли приходить темрява» була укладена прямо на сцені під час нагородження авторки.

Убивства, які скоює загадковий рівненський маніяк, стають дедалі жорстокішими та цинічнішими… Ставши першим, хто опинився на місці злочину, Назар тепер постійно відчуває на собі чийсь холодний погляд. Так, наче дивиться темрява… Хтось стежить за квартирою його коханої Лізи та її молодшої сестри, а слідчий Малашко безсилий щось вдіяти. Це змушує Назара з дівчиною самим узятися за справу. Єдине, що їм відомо – вбивця щоразу звужує кола, наближаючись до хлопця. Він той, хто зовсім поруч… Інтуїція ніколи ще не підводила Назара, і він відчуває – лише маленьке зусилля, і він зазирне в очі вбивці…

На автограф-сесії ви матимете змогу самому зануритись у детективні перипетії та знайти вбивцю. Що це означає? Дізнаєтесь на автограф-сесії Ксенії Циганчук.



Ксенія Циганчуксучасна українська письменниця, яка народилася і мешкає в Рівному. За освітою – викладачка англійської та німецької мов. Друкувалася у рівненських періодичних виданнях, також її перу належить книжка «Дощ крізь сльози», що побачила світ у видавництві «Азалія». Лауреатка конкурсу «Коронація слова – 2016» і володарка премії Андрія Кокотюхи «Золотий пістоль».


Рівненська Книгарня «Є», вул. Короленка, 2. Тел.: (0362) 26 39 41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar