28 Березня 2024, 18:54 | Реєстрація | Вхід
/ «Коли приходить темрява» Ксенії Циганчук у Харкові - 24 Березня 2017

«Коли приходить темрява» Ксенії Циганчук у Харкові

Категорія: «Події»
Дата: 24 Березня 2017 (П'ятниця)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 939


Харківcька Книгарня «Є» та видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля» запрошують на презентацію трилера Ксенії Циганчук «Коли приходить темрява?», що відбудеться 24 березня. Початок – о 18.30.

Усе більш жорстокими та цинічними стають убивства, які скоює загадковий рівненський маніяк… Ставши першим, хто опинився на місці злочину, Назар тепер постійно відчуває на собі чийсь холодний погляд. Так, наче дивиться темрява… Хтось стежить за квартирою його коханої Лізи та її молодшої сестри, а слідчий Малашко неначе безсилий щось вдіяти. Це змушує Назара з дівчиною самим узятися за справу. Єдине, що їм відомо, — вбивця все звужує кола, наближаючись до хлопця. Він той, хто зовсім поруч… Інтуїція ніколи ще не підводила Назара, і він відчуває: лише маленьке зусилля – і він зазирне в очі вбивці…

Ксенія Циганчук — сучасна українська письменниця, володарка премії «Коронація слова». Народилась 8-го березня у Рівному. За освітою — викладачка англійської та німецької мов. Друкувалася у рівненських періодичних видання, також її перу належить книжка «Дощ крізь сльози», що побачила світ у видавництві «Азалія». За роман «Коли приходить темрява» Ксенія отримала премію «Коронації слова». Захоплюється спортом, книжками, вивченням іноземних мов, любить подорожувати. Мешкає у Рівному.


Харківcька Книгарня «Є», вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей». Тел.: (057) 717 03 99


0 коментарів

Залишити коментар

avatar