23 Квітня 2024, 18:04 | Реєстрація | Вхід
/ «Особистий простір» Віоліни Ситнік у Вінниці - 2 Червня 2017

«Особистий простір» Віоліни Ситнік у Вінниці

Категорія: «Події»
Дата: 02 Червня 2017 (П'ятниця)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 956


Вінницька Книгарня «Є» та видавництво «Твердиня» запрошують на презентацію збірки оповідань Віоліни Ситнік «Особистий простір», яка відбудеться 2 червня за участю авторки. Початок – о 18.00. Модераторка – Вікторія Гранецька.

Одвічна проблема сучасної жінки – будувати кар’єру чи сім’ю? Що робити, коли ти ще така молода, але набагато успішніша за деяких чоловіків? Та й не деінде, а в мистецтві! Проте найблискучіша кар’єра не зігріє довгими зимовими ночами, а чоловік, який обіцяє бути навіки з тобою «в горі і радості», може швидко забути обіцянку. Так багато запитань, так важко знайти єдино правильну відповідь...

Саме такі оповідання – яскраві, ніжні й ліричні, іронічні й цинічні, а подеколи навіть жорсткі та абсурдні – ви знайдете на сторінках збірки оповідань «Особистий простір» молодої письменниці Віоліни Ситнік. Ви полюбите цю книжку. Або ж волітимете забути, що читали її, адже інколи буде зовсім несолодко – але вона точно не залишить вас байдужими.

Письменниця Слава Світова так охарактеризувала прочитану збірку: «Віоліна пише розмашисто і гостро. Хиткими, неідеальними тінями з’являються на сонці постаті, немов привиди. І ми дивимося і думаємо: «Господи, як же страшно! Може, і так. Але саме такою прозою часто-густо говорить-промовляє до нас життя. Без прикрас. Без показовості. Без масок. Саме так, як ми не любимо. Саме так, як у справжньому житті і буває. Без хеппі-ендів. Без фінального поцілунку на прощання. Без другого шансу. Без раю чи пекла. А часом навіть без права на особистий простір».

Віоліна Ситнік – письменниця з Кам’янця-Подільського. У вільний від роботи та творчості час – співзасновниця та головна редакторка літературно-мистецького часопису «PHOENIX». Дипломантка міжнародного конкурсу молодих українських літераторів «Гранослов» (2016 р.), співавторка популярних збірок веселих дівочих оповідань «Балачки про все на світі» й «Теревені аж до ранку» (видавництво «ЛА «Дискурсус»).


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar