28 Березня 2024, 11:53 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Анни Шевченко «Гра» у Києві - 16 Травня 2017

Презентація книжки Анни Шевченко «Гра» у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 16 Травня 2017 (Вівторок)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 865


Київська Книгарня «Є» та видавництво «НОРА-ДРУК» запрошують на презентацію роману Анни К. Шевченко «Гра», яка відбудеться 16 травня. Початок – о 18.30. Модераторка – Аліна Вакуленко.

Анна К. Шевченко — англійська письменниця українського походження. Вона любить розповідати історії для всіх, хто хоче слухати... Одна з цих історій, роман «Спадок» (в Україні вийшов у 2014 р.), опублікований у 12 країнах, був номінований на премію Джорджа Оруелла у Великобританії і увійшов у шорт-лист двох премій у Франції.

Дія роману «Гра» відбувається на різних континентах. Двадцять пять років тому четверо друзів закінчили школу, повязані таємницею, що призвела до трагедії. Тепер вони зустрічаються, щоб завершити розпочату в юності гру. Правила ті самі, але учасники вже дорослі і ставки набагато вищі. Гравці змушені відкрити забуті сторінки історії: Кримської конференції 1945 року, де три світові лідери поділили світ і створили нову карту Європи після Другої світової війни.

Основні події роману повязані з Кримом і Одесою. Написаний у 2012 році роман ніби передбачає трагічні події анексії Криму і дає несподіваний натяк на розв'язання кримської проблеми.

Aнна Шевченко — авторка двох романів і двох книжок з культурології. Живе у Лондоні, знає 7 іноземних мов, як фахівець з конфліктології працювала в 32 країнах світу.

Модераторка – головна редакторка Першого каналу Українського радіо Аліна Акуленко.

Київська Книгарня «Є», вул. Хрещатик, 46. Тел.: (044) 337 97 72


0 коментарів

Залишити коментар

avatar