24 Квітня 2024, 04:28 | Реєстрація | Вхід
/ Книга Сергія Карюка «Кременецький звір» в Києві - 15 Травня 2017

Книга Сергія Карюка «Кременецький звір» в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 15 Травня 2017 (Понеділок)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Спаська, 5, м. «Контрактова площа»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 877


Київська Книгарня «Є» та видавництво «Гамазин» запрошують на презентацію містичного етнодетективу Сергія Карюка «Кременецький звір». Захід відбудеться 15 травня. Початок – о 18.00. Модератор – Олексій Стеценко.

Сценарист та журналіст Сергій Карюк представляє другу книгу з циклу історій про ліценціата Болонського університету Голоту. Неспокійний авантюрист продовжує мандрувати теренами Європи XVIII сторіччя і талановито вплутуватися в небезпечні пригоди.

В «Кременецькому звірі» розповідається про прибуття Голоти до стародавнього і багатого Кременця, що, крім усього іншого, знаменитий своїми гучними судовими процесами проти відьом та чарівників. Тут, у древньому волинському місті, оточеному горами, не припускають, а вірять в існування упирів, песиголовців та перевертнів. Не тільки вірять, а й полюють і регулярно спалюють їх на міському майдані. Та цього разу такі «превентивні» заходи марні, а все населення Кременця нажахане — у місті і поза ним зникають люди. Мешканці знають — орудує вовкулака, якого неможливо зупинити. Знайти перевертня береться Богуслав Голота, який продирається крізь хащі загадок, вигадок і таємниць…


Київська Книгарня «Є», вул. Спаська, 5, м. «Контрактова площа». Тел.: (044) 351-13-38


0 коментарів

Залишити коментар

avatar